Apparaten en accessoires
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 50min
6 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
449.3 mg
Eiwitten
16.2 g
Calorieën
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Vetten
10.5 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Mini champignon pasteitjes
1u. 45min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Romige erwtensoep
40min